Έλον Μασκ: Δεν έχω σπίτι και μένω σε μέρη φίλων – Θα ήταν προβληματικό αν ξόδευα δισεκατομμύρια για προσωπικά έξοδα, αλλά δεν ισχύει (video)

Δεν έχει σπίτι και κοιμάται κατά βάση σε ελεύθερα δωμάτια φίλων, έκανε γνωστό ο ζάμπλουτος ιδρυτής της Tesla και της SpaceX Έλον Μασκ, σε συνέντευξή του στον Κρις Άντερσον του TED.

«Δεν έχω καν ένα μέρος αυτήν τη στιγμή, κυριολεκτικά μένω σε μέρη φίλων», είπε συγκεκριμένα ο ίδιος, ενώ απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με την ανισότητα πλούτου στις ΗΠΑ μεταξύ του μέσου Αμερικανού πολίτη και των δισεκατομμυριούχων όπως ο ίδιος, ο είπε: «Σίγουρα, θα ήταν πολύ προβληματικό αν ξόδευα δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο για προσωπικά έξοδα και άλλα, αλλά αυτό δεν ισχύει».

«Δεν είναι ότι η προσωπική μου κατανάλωση και τα έξοδα μου είναι υψηλά», είπε ακόμα, παραδεχόμενος ότι το ιδιωτικό του αεροπλάνο είναι η μόνη εξαίρεση. «Αν δεν χρησιμοποιήσω το αεροπλάνο, τότε έχω λιγότερες ώρες ώστε να δουλέψω», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ο Μασκ έγραψε στο Twitter ότι η κύρια κατοικία του προέρχεται από τη SpaceX, αξίας 50.000 δολαρίων.

Ακόμη, η κατοικία του ήταν σε μια βολική τοποθεσία κοντά στην εταιρεία του στο Τέξας. Στο ίδιο tweet, παραδέχτηκε επίσης ότι είχε ένα «σπίτι εκδηλώσεων» που βρίσκεται στην περιοχή Bay. Επιπλέον, το Μάιο του 2020, ο Μασκ είχε γράψει στο Twitter: «Πουλάω σχεδόν όλα τα φυσικά μου υπάρχοντα. Δεν θα έχω κανένα σπίτι».

Σημειώνεται ότι η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία του Μασκ ανέρχεται, σύμφωνα με το Forbes, στο ιλιγγιώδες ποσό των 269,5 δισ. δολαρίων.

www.ertnews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.