Ένθετο Social Media: Τα σχέδια του Ζούκερμπεργκ για να βάλει το Threads στο κλαμπ του ενός δισ. χρηστών

Sequence 01.00_06_59_17.Still010

Το Threads λανσαρίστηκε το καλοκαίρι ως η απάντηση της Meta στο Twitter και έσπασε κάθε ρεκόρ. Λίγους μήνες μετά, η καθημερινή χρήση του έχει πέσει. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν πτοείται και έχει βάλει στόχο για τα επόμενα χρόνια το ένα δισεκατομμύριο χρήστες.

Δείτε ακόμα στο ένθετο για τα Social media:

Ένα AI chatbot με… προσωπικότητα

Πρώτα ο Έλον Μασκ δήλωσε πως η τεχνητή νοημοσύνη είναι μεγάλη απειλή για την ανθρωπότητα. Και, κατόπιν, παρουσίασε το Grok. Ένα AI chatbot που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT. Θα είναι ενσωματωμένο στην πλατφόρμα Χ και θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι verified χρήστες. Το Grok έχει πρόσβαση σε όλα τα posts που γίνονται στην Χ, ώστε να είναι ενημερωμένο για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Το πρόβλημα εδώ είναι με την παραπληροφόρηση που ανθεί στην πλατφόρμα. Το Grok θα απαντά με χιούμορ, είπε ο Μασκ, και μία έκδοσή του θα είναι διαθέσιμη στο μέλλον στα αυτοκίνητα Tesla.

Ο αργός θάνατος του BeReal

Ζούμε στην εποχή όπου οι καινοτομίες στα social media αντιγράφονται άμεσα. Και νέες social πλατφόρμες γεννιούνται για να αντικαταστήσουν τις παλιές, αλλά σβήνουν γρήγορα. Και τα δύο συμβαίνουν στο BeReal. Το social Μέσο που ήθελε να γίνει Instagram.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ / @konstantinosant

www.ertnews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...