Βαριές εκφράσεις και από τους οργανωμένους της ΑΕΚ κατά της κυβέρνησης.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, στο σχετικό Δελτίο Τύπου του αναφέρει τα εξής:

«Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας επιλέγει να φύγει για διακοπές στα κατά τα άλλα συμπαθή Ζαγοροχώρια και ο “πασπαρτού” υπουργός του σε συνδυασμό με όλους αυτούς που χειρίστηκαν την πανδημία και έφεραν τα κρούσματα σε 29 χιλιάδες ημερησίως, με το Ε.Σ.Υ να ασφυκτιά και τις Μ.Ε.Θ δραματικά γεμάτες, αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους και να δηλώσουν παραίτηση, αποφασίζουν για μια ακόμα φορά να “πετάξουν τη μπάλα” αλλού.

Kλείνουν τα γήπεδα και ρίχνουν ευθύνες εκεί που ουσιαστικά δεν υπάρχουν αφήνοντας ταυτόχρονα απροστάτευτους τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα Μ.Μ.Μ, τα παιδιά μας στα σχολεία και στα Πανεπιστήμια, τους παππούδες μας στα γηροκομεία και άλλους χώρους διασποράς του ιού, εν αντιθέσει με τα ανοιχτά στάδια που δεν έχει παρατηρηθεί καμία διασπορά.

Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα παιχνίδι εντυπώσεων και για κυνήγι του αποδιοπομπαίου τράγου, χωρίς καμία βάση και λογική. Αλλά για ποια λογική συζητάμε, όταν αυτοί οι τύποι διαχειρίζονται τις ζωές μας και τις έχουν φέρει σε επίπεδα σήψης και διάλυσης, φτώχειας και δυστυχίας και καθημερινών δεκάδων θανάτων!

Η ORIGINAL 21 τίθεται ξεκάθαρα απέναντι στο “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” και την απόφαση του κλεισίματος των γηπέδων και απαιτεί να μην υποβιβάζονται οι οπαδοί – ανεξαρτήτου χρώματος – σε πολίτες β κατηγορίας!

Είμαστε άνθρωποι του μόχθου που έχουμε πληρώσει διαρκείας για όλη τη χρονιά και που ανυπομονούμε να έρθει η Κυριακή να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα!

Διεκδικούμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που μας ανήκει και θα την ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ! Λέμε ΝΑΙ στην υπεύθυνη στάση απέναντι στην πιο δύσκολη εποχή του αιώνα, ΟΧΙ στην υποκρισία!

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.