Γιαννης Βαρδινογιαννης -Δωρεά πετρελαίου θέρμανσης μέσω της Motor oil στα σχολεία και νοσοκομεία στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

 

Δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε όλα τα δημόσια σχολεία και τα νοσοκομεία των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες ανακοίνωσε ο Όμιλος Motor Oil.

Όπως επισημαίνεται, με διαχρονικό αίσθημα ευθύνης, ο Όμιλος Motor Oil, φροντίζει τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες και έμπρακτα βρίσκεται δίπλα τους, βοηθώντας να έχουν μία ομαλή επιστροφή στην καθημερινότητά τους.

Συγκεκριμένα ο Όμιλος Motor Oil προχωρά σε δωρεά πετρελαίου θέρμανσης με εκτιμώμενο κόστος άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ σε όλα τα δημόσια σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) στις Περιφερειακές Ενότητες Καρδίτσας, Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, καθώς και των νοσοκομείων των Π.Ε. της Καρδίτσας, Βόλου, Λάρισας και Τρικάλων.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil, Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης, δήλωσε σχετικά: “Στον Όμιλο Motor Oil εδώ και 50 χρόνια παραμένουμε δίπλα σε όλα όσα δίνουν ενέργεια στον τόπο μας. Φροντίζουμε για την κοινωνία, τους ανθρώπους, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, αφού η κοινωνική συνεισφορά είναι Ενέργεια για την Motor Oil. Με απόλυτη συναίσθηση του ρόλου μας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης αναλαμβάνουμε άμεσα δράση στις περιοχές της Θεσσαλίας και δεσμευόμαστε ότι θα βρισκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας με πράξεις. Γιατί για τον Όμιλο Motor Oil, ”ΦΡΟΝΤΙΖΩ” σημαίνει παρουσία και δράση”.

Η Motor Oil μέσα από τη δωρεά καλύπτει την παροχή πετρελαίου θέρμανσης σε περισσότερα από 1.000 δημόσια σχολεία στα οποία φοιτούν περισσότεροι από 90.000 μαθητές. Καθώς και σε 5 νοσοκομεία: Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *