Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες – Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός -Διυπουργική σύσκεψη – FANTOMAS.GR

Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τους δράστες των επεισοδίων συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης που πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Ο αστυνομικός συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι γιατροί προχώρησαν σε δύο μεταμοσχεύσεις, μία στην αρτηρία και μία στην καρδιά. Παράλληλα, προχώρησαν και σε καθαρισμό του σημείου που σφηνώθηκε η φωτοβολίδα.

Ωστόσο, η μεγάλη τους ανησυχία είναι τα τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν στον 31χρονο όταν ξυπνήσει.

Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, για την οπαδική βία.

Η σύσκεψη θα γίνει στον απόηχο και του νέου ακραίου τραγικού επεισοδίου της οπαδικής βίας με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό ενός 31χρονου αστυνομικού. Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντηθούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα περάσουν ο Γιάννης Οικονόμου, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Γιάννης Βρούτσης, ο Σταύρος Παπασταύρου, ο Ακης Σκέρτσος και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γιάννης Μπρατάκος.

Στο παρελθόν ο πρωθυπουργός είχε αναφερθεί με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα στα περιστατικά αυτά, ανακοινώνοντας μάλιστα και μια σειρά από δέσμη μέτρων. Το στίγμα το έδωσε και χθες στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέροντας ότι οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα θα λύσουν σε μεγάλο ποσοστό την κατάσταση. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, δεν περιμένουμε ότι το πρόβλημα θα λυθεί από τη μια μέρα στην άλλη ως δια μαγείας, οπότε μένει να δούμε τι ακριβώς θα ανακοινωθεί.

 

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...