Ετοιμάζει Συνέδριο νέας εποχής! – FANTOMAS.GR

Περισσότερο ημέρα γιορτής, που θα σηματοδοτεί την επόμενη μέρα, παρά ένα παραδοσιακό πολιτικό Συνέδριο θα θυμίζει το τριήμερο 20-22 Μαΐου για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Στόχος της Χαριλάου Τρικούπη είναι η αναγέννηση του κόμματος που θα δώσει την σωστή ώθηση για τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν. Εκείνες τις μέρες θα μπουν τα θεμέλια για την οργάνωση του κόμματος από την αρχή, όπως λένε στελέχη του κόμματος, προσδοκώντας να πρωταγωνιστήσει ξανά το ΠΑΣΟΚ.

Είναι άλλωστε ένα κρίσιμο Συνέδριο όπου μεταξύ άλλων θα αποφασιστεί η νέα ονομασία. Θεωρείται δεδομένο ότι στην μαρκίζα θα βρεθεί ξανά το brand name «ΠΑΣΟΚ». Άλλωστε, την Κυριακή 8 Μαΐου τα μέλη του κόμματος θα αποφασίσουν αν θα λέγεται «ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ» ή «ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη».

Την Παρασκευή 20 Μαΐου αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, στο στάδιο του TAE KWO DO περίπου στις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες θα χαιρετήσουν, μεταξύ άλλων, αρχηγοί άλλων σοσιαλιστικών κομμάτων του εξωτερικού ενώ θα βρεθούν και εκπρόσωποι των ελληνικών κομμάτων. Παράλληλα, θα προβληθούν δύο βίντεο το ένα θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη της αείμνηστης Προέδρου, Φώφης Γεννηματά. Το δεύτερο θα είναι μια ιστορική αναδρομή στον προοδευτικό χώρο που θα ξεκινά από την εποχή του Ελευθέριου Βενιζέλου και θα καταλήγει στο σήμερα διάρκειας περίπου 2,5 λεπτών.

Ταυτόχρονα σε άλλους χώρους του σταδίου θα γίνονται παράλληλες δράσεις. Μεταξύ άλλων, θα υπάρχει ειδικός χώρος για εθελοντική αιμοδοσία. Την ίδια ώρα θα υπάρχουν περίπτερα στα οποία θα γίνονται εκδηλώσεις με ιδιαίτερη βάση στην πλατφόρμα διαλόγου του κινήματος digital society. Άλλωστε, σε αυτό το Συνέδριο τα στελέχη της Τρικούπη έχουν επενδύσει σημαντικά στην τεχνολογία.

Είναι ενδεικτικό ότι οι σύνεδροι δεν θα κυκλοφορούν στους χώρους με τα γνωστά «καρτελάκια». Αντιθέτως, οι διαπιστεύσεις θα είναι ηλεκτρονικές με προσωπικό barcode και QR στα πρότυπα και του covid pass. Μάλιστα, ακόμη και οι ψηφοφορίες της Κυριακής (22 Μαΐου) για την ανάδειξη της Κεντρικής Επιτροπής θα γίνουν ηλεκτρονικά. Πηγές από την Χαριλάου Τρικούπη, εξηγούν ότι στόχος είναι να εστιάσουν σε ένα Συνέδριο νέας εποχής που θα προσαρμοστεί η τεχνολογία με τις κλασικές διαδικασίες.

Τέλος, θα υπάρχει και dj ο οποίος με τις μουσικές του επιλογές θα συντροφεύει τα μέλη του κόμματος. Μάλιστα πληροφορίες λένε ότι τα μουσικά κομμάτια θα είναι ροκ και έντεχνα ελληνικά αλλά και ξένα. Παράλληλα, σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά στο κόμμα και η νέα γενιά εκείνες τις μέρες θα δώσουν το παρών και αρκετοί TikTokers και instagrammers οι οποίοι θα μοιράζονται με τους «ακολούθους» τους στιγμιότυπα από το Συνέδριο.

Πηγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *