Η Ελλάδα με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία πολιορκούν την Τουρκία. – FANTOMAS.GR

 

Ερντογάν και Τούρκοι αναλυτές έφτασαν στο σημείο να μιλούν για πολιορκία από Ελλάδα, ΗΠΑ και Γαλλία.
Όπως ανέφερε ο Μανώλης Κωστίδης στο ΣΚΑΪ Τούρκοι αναλυτές βλέπουν σενάρια πολιορκίας και πολέμου και σημειώνουν ότι, «η Ελλάδα με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία πολιορκούν την Τουρκία, ενώ σε άλλο σημείο αναρωτιούνται «μήπως η Ελλάδα και με τα Rafale ετοιμάζεται για πόλεμο;». Μάλιστα, η εφημερίδα Hurriyet σημειώνει ότι ο Μητσοτάκης πήγε στην Αμερική δύο φορές.
Ο Ζαφέρ Σαχίν, αρθρογράφος της εφημερίδα Μιλιέτ γράφει «στην Αλεξανδρούπολη χτίζουν η έχτισαν έναν μεγάλο σταθμό αποθήκευσης LNG και μάλλον οι ΗΠΑ έχουν μακροπρόθεσμο σχέδιο να στέλνει το δικό της αέριο στην Ευρώπη μέσω της Αλεξανδρούπολης. Αυτός είναι και ο λόγος που εκεί εγκατέστησαν στρατιωτική βάση».
Άλλοι ενδεικτικοί τίτλοι που κυκλοφορούν στον τουρκικό Τύπο είναι:
Του Τουργκάϊ Γκουλέρ, αρθρογράφου της εφημερίδας Aksam, ο οποίος γράφει «H Ελλάδα αγοράζει από την Γαλλία δεκάδες μαχητικά Rafale»
Του Αχμέτ Χακάν, διευθυντή της εφημερίδας Hurriyet, «Tι κάνει… Ετοιμάζεται για πόλεμο; Στρατιωτικοποιεί και τα νησιά»
Του Τουργκάϊ Γκιουλέρ, αρθρογράφου της εφημερίδας Aksam, «Αφού αγοράζει Rafale, κι έρχονται οι ΗΠΑ δίπλα μας. Αυτά πρέπει να τα σκεφτούμε. Ο λόγος είναι ένας. Πολιορκείται η Τουρκία. Ξεκάθαρα μιλάμε για την πολιορκία της Τουρκίας».

Πηγή :iefimerida.gr”

Πηγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.