Η εξαιρετική παρουσία της Ελένης Βορυλλα Ιατροπουλου στον Δήμο Περιστερίου .

 

Την δικιά της  επιτυχημένη παρουσία στα δημοτικά δρώμενα του δήμου Περιστερίου έχει η Ελένη Βορυλλα Ιατροπουλου .

Η ίδια μιλώντας με τους κατοίκους του Περιστερίου λέει

“Χάρη στην αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, εκλέχθηκα Δημοτική Σύμβουλος στις Εκλογές του 2019. Ακολούθως με απόφαση του δημάρχου μας κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, που διέκρινε την κλίση και αφοσίωσή μου προς τα παιδιά, τοποθετήθηκα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, από την θέση της Αντιπροέδρου του ΟΠΑΑΠ, (Οργανισμός προσχολικής αγωγής αθλητισμού και πρόνοιας ), στην Διοίκηση των παιδικών σταθμών και αθλητισμού της πόλης μας.

Από τη θέση αυτή -και που πιστεύω ότι δικαίωσα τις προσδοκίες και του Δημάρχου και τις δικές σας- συνέβαλα με όλες μου τις δυνάμεις και υπερβάλλοντα ζήλο, να ανταποκριθώ στα καθήκοντα που μου ανατέθηκαν.

Η προσπάθεια όμως σε ένα τομέα που αγαπάς, ή σε οποιονδήποτε άλλο που βελτιώνει το κοινωνικό επίπεδο, όταν νιώθεις ότι η προσφορά σου σε ικανοποιεί και είναι αποτελεσματική, δεν έχει τέλος, Για το λόγο αυτό στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, τολμώ να ζητήσω και πάλι την στήριξή σας, για να συνεχίσω την συμπόρευσή μου στο δρόμο που με φαντασία και όραμα έχει χαράξει για 21 χρόνια, ο Δήμαρχός μας, τα αποτελέσματα των οποίων είναι ορατά σε όλους τους τομείς εξέλιξης του Περιστερίου, που πρωταγωνιστεί πλέον σε κοινωνικό, πολιτιστικό, αθλητικό, αισθητικό κ.ά. επίπεδα.

Η ανανέωση της προτίμησης και της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπό μου θα είναι τιμή και ευθύνη για μένα,

γιατί… ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ – ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *