Η Σάνα Μαριν , η γυναίκα του Πεσκοφ , και ο κομπλεξισμος κάποιων στην Ελλάδα .

Σάλος δημιουργηθηκε τις προηγούμενες ημέρες για την Φινλανδη πρωθυπουργό η οποία ενώ διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής της, διασκεδάζει ανάλογα με τα χρόνια της .

Από την αρχή είχαμε τονίσει από αυτές τις στήλες , ότι δέχεται επίθεση  ,μάλλον, από παρακρατικους Ρωσικούς …παράγοντες (sic), για την πολιτική της απόφαση να εντάξει την χώρα της, στο ΝΑΤΟ. Ημιεπίσημοι Φινλανδικοί  φορείς  το επιβεβαίωσαν έμμεσα σήμερα .

Είχαμε πει ότι είναι καλοδεχουμενη κάθε κριτική  για την πολιτική της – για παράδειγμα θα πρέπει να απαντήσει γιατί έσπασε την παραδοσιακή ουδετερότητα της Φινλανδίας – και όχι για τις προσωπικές της στιγμές ,στην  ιδιωτική της ζωή .

Από την άλλη πλευρά, σάλος δημιουργηθηκε γιατί -λέει- η γυναίκα του συμβούλου του Πουτιν Πεσκοφ σπάει πιάτα διασκεδαζοντας , κάπου στην Ελλάδα .

Με σαφές πολιτικό στίγμα άρχισαν να λένε , γιατί διασκεδάζει , που είναι ο άντρας της και ούτω καθεξής .

Ότι ισχύει για την μια γυναίκα ισχύει και για την άλλη .

Όλοι θα κριθούν με βάση την πολιτική τους και όχι τα προσωπικά τους .

Η γυναίκα του Πεσκοφ δε, ακόμα περισσότερο,  δεν θα απολογηθεί σε καμία περίπτωση για την πολιτική του άνδρα της . Γιαυτην υπεύθυνος είναι εκείνος …

Θα   προσπερασουμε το γεγονός ότι ενώ  επίσημα η Ελληνική κυβέρνηση έχει διαψεύσει την  είσοδο της    στην Ελλάδα, σημαντικά Ελληνικά ΜΜΕ συνεχίζουν να κάνουν κριτική στην γυναίκα του Πεσκοφ που σπάει  κάπου ,πιάτα …

Δυστυχώς , μιλώντας για την Ελλάδα κάποιοι αρέσκονται να βλέπουν από την κλειδαροτρυπα … Ίσως είναι από τα εμφανή ελαττώματα  μας …

Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο πάντως ο χορός της Σάνα Μαριν γίνεται κίνημα . Γυναίκες χορεύουν όπως αυτή και το δημοσιοποιουν .

Όποιοι ήθελαν να την …βλάψουν ,χτυπώντας την κάτω από την ζώνη …. σίγουρα τον πέτυχαν τον σκοπό τους  …

 

Εκατοντάδες Σκανδιναβες γυναίκες χορεύουν στα social media για να στηρίξουν την πρωθυπουργό Μαρίν.

 

 

Εκατοντάδες γυναίκες δημοσίευσαν σύντομα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία φαίνονται να χορεύουν, για να υποστηρίξουν την πρωθυπουργό Σάνα Μαρίν, αφότου ενεπλάκη σε ένα σκάνδαλο όταν εμφανίστηκε βίντεο στα οποία χορεύει σε ένα πάρτι σε ιδιωτικό σπίτι και σε ένα κλαμπ με έναν τραγουδιστή.
Τα βίντεο των γυναικών που χορεύουν και διασκεδάζουν με φίλους που δημοσιεύτηκαν με το hashtag «αλληλεγγύη με τη Σάνα» εμφανίστηκαν όταν η πρωθυπουργός αντιμετώπισε κριτική για τη συμπεριφορά της όταν διέρρευσαν δύο βίντεο στα οποία τραγουδά και χορεύει σε ένα πάρτι με φίλους και ένα άλλο σε ιδιωτικό VIP δωμάτιο γνωστού κλαμπ στο Ελσίνκι.
Απορρίπτει τους ισχυρισμούς περί ναρκωτικών η Σάνα Μαρίν, έκανε τεστ.
Οι επικριτές είπαν ότι τα βίντεο εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την προσωπική και πολιτική της κρίση. Οι ισχυρισμοί για λήψη ναρκωτικών στο πάρτι απορρίφθηκαν από την πρωθυπουργό, η οποία είπε ότι έκανε τεστ ναρκωτικών, το οποίο θα δημοσιοποιηθεί όταν θα είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα για να διαψεύσει τους ισχυρισμούς.

 

 

Η ίδια υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας ότι δεν έκανε τίποτε άλλο από το να «χορεύει, να τραγουδά, να αγκαλιάζει τους φίλους μου και να πίνει αλκοόλ». «Ελπίζω ότι το 2022 θα γίνει αποδεκτό ότι ακόμη και εκείνοι που λαμβάνουν αποφάσεις χορεύουν, τραγουδούν και πηγαίνουν σε πάρτι», είπε η 36χρονη Μαρίν. Στο πνεύμα αυτό, εκατοντάδες γυναίκες δημοσίευσαν τα δικά τους βίντεο με χορό και ποτό για να την υποστηρίξουν.

Σάνα Μαρίν: Για διαρροή βίντεο από Ρώσους χάκερ μιλά ειδικός στην κυβερνοασφάλεια
Η Anu Koivunen, καθηγήτρια σπουδών φύλου στο Πανεπιστήμιο Turku της Φινλανδίας, είπε ότι δεν πιστεύει ότι το φύλο ήταν καθοριστικός παράγοντας στον σάλο για το βίντεο που διέρρευσε. Το ίδιο το πάρτι δεν ήταν μεγάλο θέμα, αλλά το γεγονός ότι το βίντεο που διέρρευσε θα μπορούσε να θεωρηθεί ως λάθος κρίσης από την πρωθυπουργό όσον αφορά τους ανθρώπους με τους οποίους περιέβαλλε τον εαυτό της.
«Ότι δεν συγκρατήθηκε σε μια παρέα όπου δεν μπορεί να εμπιστευτεί όλους όσοι βρίσκονταν στο δωμάτιο», είπε η Koivonen. «Νομίζω ότι αυτό είναι το κύριο ζήτημα αυτή τη στιγμή».
Ο Petteri Järvinen, ειδικός στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, τον οποίο επικαλέστηκε η εφημερίδα Iltalehti το Σάββατο, έθεσε την πιθανότητα ότι η Ρωσία είχε χακάρει το τηλέφωνο ή τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης κάποιου που ανήκει στον στενό κύκλο της Φινλανδής πρωθυπουργού.

Η Γυναίκα του Πεσκοφ .

 

 

Δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, η σύζυγος του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωση του. Όπως τονίζεται, σε βάρος της Τατιάννας Νάβκα, ισχυει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της, προστίθεται, που παρουσιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι από άλλη χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου:
«Tο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει ότι η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα».

Η ανάρτηση της συζύγου του Πεσκόφ

Στην περιβόητη ανάρτηση της, όπου εμφανιζόταν να σπάει πιάτα -την οποία κατέβασε μετά τις σφοδρές αντιδράσεις από Ρώσους ακολούθους της – η Νάβκα ανέφερε ότι ήταν σε ιδιωτικό σκάφος σε κρουαζιέρα στα τουρκικά παράλια και βρέθηκε σε ελληνικό νησί. Μάλιστα, στο επίμαχο βίντεο έγραφε ότι το σπάσιμο των πιάτων είναι ένα ελληνικό έθιμο και πως για την ίδια ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

 Πηγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.