Καταγγελία Γιάννη Σγουρού για παρεμβάσεις στην εκλογική διαδικασία!

 

Η Δημοκρατία στη χώρα μας είναι σταθερή και αδιαπραγμάτευτη. Οι εκλογές αποτελούν ημέρα γιορτής και συμμετοχής του πολίτη στις διαδικασίες. Στην Ελλάδα του 2023 όμως, φαίνεται ότι ορισμένοι έχουν αποφασίσει με ωμές παρεμβάσεις την εκλογική διαδικασία να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Μετά το “ατυχές” περιστατικό με τον επικεφαλής της Παράταξής μας, Γιάννη Σγουρό, να μην παίρνει ψηφοδέλτιο στα χέρια του στο εκλογικό τμήμα 2178 στη Νέα Σμύρνη και το περιστατικό με ψηφοφόρο της παράταξης στο ίδιο εκλογικό κέντρο (τμήμα 2170) να μην λαμβάνει επίσης ψηφοδέλτιο, δυστυχώς η κατάσταση κλιμακώνεται.

Συγκεκριμένα:

Στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αχαρνών άνθρωποι αντίπαλης παράταξης παίρνουν ψηφοδέλτια από τα χέρια ανθρώπων και τα αντικαθιστούν με δικά τους.
Στο 2584 εκλογικό τμήμα στο Ηράκλειο Αττικής δεν δίνουν ψηφοδέλτια της παράταξής μας.
Στο εκλογικό τμήμα 1847 Αγίου Νικολάου Καλλιθέας δεν δόθηκε ψηφοδέλτιο της παράταξής μας.
Αυτά είναι μόνο μερικά περιστατικά στην Αττική. Η κατάσταση κλιμακώνεται διαρκώς, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην εκλογική διαδικασία και κατ’ επέκταση στο δημοκρατικό μας πολίτευμα.

ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ, ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *