«Κύμα οργής» στα social media για «Φαντασία» και Νίκο Οικονομόπουλο – FANTOMAS.GR

Κύμα οργής σε ότι αφορά κρατήσεις, συμπεριφορά προσωπικού και κόστος έχει ξεσπάσει στα social media αναφορικά με το κέντρο «Φαντασία» όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος που έχει καταφέρει μέσα από την επιτυχία του «Έκπτωτος Άγγελος» να προκαλέσει… σύρραξη.

Δεκάδες χρήστες των sosial καταγγέλλουν ότι ενώ είχαν κάνει τηλεφωνική κράτηση όταν έφτασαν στο μαγαζί τους απάντηση ήταν ότι «Δεν υπάρχει κράτησή σας», ενώ οι ίδιοι διατείνονται ότι όχι απλώς την είχαν κάνει, αλλά η κράτηση είχε επιβεβαιωθεί κιόλας.

Η εξήγηση που του δινόταν ήταν ότι «Δεν έκαναν με τον μετρ την κράτηση», αλλά από την στιγμή που το μαγαζί λέει πως δέχεται τηλεφωνικές κρατήσεις, μάλλον η δικαιολογία αυτή «μπάζει».

Που σημαίνει πως θα πρέπει οι πολίτες να σπεύδουν από τα τέσσερα σημεία της Αθήνας για κάνουν κράτηση προσωπικώς ή να έχουν το τηλέφωνο του μετρ (με ότι αυτό συνεπάγεται).

Δεκάδες πολίτες που νόμιζαν ότι έχουν κλείσει τραπέζι στο «Φαντασία» αποδείχθηκε ότι τελικά η κράτηση τους ήταν… φανταστική.

Μια καταγγελία αναφέρει:

Όπως αποκαλύπτεται χαρακτηριστικά «Σάββατο έχεις κλείσει εβδομάδες πριν, premium για Οικονομόπουλο, πας στις 11 και λένε πως οι τηλεφωνικές κρατήσεις χάθηκαν! Απαράδεκτη συμπεριφορά προς στους ανθρώπους που σας ταΐζουν.

Έφυγε τόσος κόσμος 11 η ώρα επειδή έκανε τηλεφωνική κράτηση και όχι με μέτρ, ντροπή, αντιεπαγγελματίες, χωρίς πελάτες θα είστε τίποτα. Οπότε καταλήγεις με Βέρτη, με άψογη εξυπηρέτηση».

@mariettamaaa Ντροπη να υπαρχει αυτη η αντιμετώπιση . Συγχαρητηρια στο Βερτη , αψογη συμπεριφορά .#oikonomopoulos #vertis @Nikos Oikonomopoulos OFFICIAL ♬ πρωτότυπος ήχος – Marietta

 

Σε άλλο βίντεο καταγγέλλουν την «πολύ κακή εξυπηρέτηση» στο «Φαντασία» την οποία και την πληρώνουν πολύ ακριβά.

Ακούγονται απίστευτες τιμές όπως για 1.000 ευρώ κράτηση μίνιμουμ το τραπέζι χωρίς καν να είναι στη 1η σειρά!

@zarokaterina Κακιστη εξυπηρετηση α ρε νικολακι #foryou #fy #foryoupage ♬ original sound – katerina

 

Πολύ άσχημη εντύπωση προκαλεί και ένα βίντεο που δείχνει θαμώνα που σηκώθηκε στην πίστα για να χορέψει και τον κατεβάζει άρον άρον το προσωπικό!

Λέγεται μάλιστα πως αυτό είναι πολιτική του ίδιου του τραγουδιστή του Νίκου Οικονομόπουλου και όχι του μαγαζιού, ο οποίος δεν θέλει να χορεύει κανείς όταν αυτός τραγουδάει στην σκηνή.

Μια ιδιαιτερότητα που την έχουν πάντως και αρκετοί άλλοι ερμηνευτές όπως, π.χ. ο Β. Καρράς.

Βέβαια, σύμφωνα με καταγγέλοντες, άλλο να είσαι Β. Καρράς και να ερμηνεύεις, κι άλλο Ν. Οικονομόπουλος και απλώς… να τραγουδάς, αλλά αυτές είναι λεπτομέρειες…

@thedorable #oikonomopoulos #fantasialive #fantasia ♬ original sound – Thedorable

Αξέχαστο είναι και το βίντεο πριν μερικούς μήνες πάλι με πρωταγωνιστή το Νίκο Οικονομόπουλο όπου ο τραγουδιστής «πουλά μαγκιά» σε θαμώνες που έδωσαν μερικές χιλιάδες ευρώ για τα λουλούδια που του πέταξαν.

Κάτι που συμβαίνει σχεδόν κάθε βράδυ σε όλους τους πραγματικά μεγάλους του ελληνικού τραγουδιού (Α. Ρέμος, Γ. Μαζωνάκης κλπ., ακόμα και στην τεράστια Μαρινέλα που κάποια στιγμή έπεσε στο κεφάλι της ένα πακέτο καλαθάκια με λουλούδια και το ξεπέρασε με έναν αστεϊσμό) αλλά δεν είχαν την αντίδραση του Ν. Οικονομόπουλου, ο οποίος… διέκοψε το τραγούδι και για μερικά δευτερόλεπτα κοίταζε απειλητικά το τραπέζι που τον έρανε με χιλιάδες λουλούδια, δαπανώντας για αυτόν επίσης χιλιάδες ευρώ!

@j.laukiwth Ήσυχα με τα λουλούδια στον Νικόλα παιδιά 💁🏼‍♀️🌸 @Nikos Oikonomopoulos Official #foryoupage#nikosoikonomopoulos#oikonomopoulos#fantasia#fyp#apoerota#mpesfy#foryou#fypシ @Oikonomopoulos_official_club ♬ πρωτότυπος ήχος – Ιωάννα Λαυκιώτη

Όλα αυτά στην Ελλάδα, όπου το 40% δεν έχει να φάει και το  άλλο 40% κοιτάζει πώς τρώει το υπόλοιπο 20% που τελικά τρέφεται!

 

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...