Μακέντα: «Ο πόνος ήταν ανυπόφορος, να επιστρέψω πιο δυνατός»

Ο Φεντερίκο Μακέντα θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρθηκε στους οκτώ δύσκολους μήνες, που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου 2.5 μήνες. Ο «Κίκο» προσπαθούσε εδώ και καιρό να ξεπεράσει συντηρητικά τους πόνους που τον ταλαιπωρούσαν, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό, δίχως να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Το μήνυμα του Φεντερίκο Μακέντα:

«Ήταν 8 δύσκολοι μήνες, γεμάτοι πόνο, υπέφερα, ενέσεις και θεραπείες. Δυστυχώς ο τραυματισμός μου αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ όσο περίμενα. Ένα σπασμένο έξτρα κόκαλο στο πίσω μέρος του αστραγάλου μου, που ονομάζεται os trigonum, ήταν η αιτία.

Παρότι δοκίμασα τα πάντα για να είμαι εντάξει, ο πόνος, ειδικά στο γήπεδο ήταν ανυπόφορος και το να παίζω σε αυτή την κατάσταση ήταν πολύ δύσκολο και απογοητευτικό.

Έτσι το να κάνω εγχείρηση ήταν η μόνη λύση. Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή τους και ειδικά τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου όλο αυτό τον καιρό. Κοιτάω μπροστά για την αποθεραπεία όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να επιστρέψω για το τέλος της σεζόν πιο δυνατός από ποτέ!»

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.