Μια Κασσελάκη σε ακροδεξιό κόμμα – FANTOMAS.GR

Όχι, η σύντομη θητεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκη στον Ελληνικό Στρατό δεν τον έκανε να δει από άλλη οπτική γωνία τις έννοιες «Πατρίδα, θρησκεία, Οικογένεια».

Αντίθετα όμως υπάρχει υποψήφιος ή μάλλον υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το όνομα Κασσελάκη που εμφορείται πλήρως από το παραπάνω τρίπτυχο. Πρόκειται για την κα Αγγελική (Άντζελα) Κασσελάκη, δεύτερη εξαδέλφη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, από τα Χανιά και αυτή.

Η ίδια δηλώνει εισοδηματίας, όπως μάθαμε υπήρξε και αυτή Πρόεδρος, σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα (Α.Ο.Β.Κ. ΠΕΡΓΑΜΟΣ) όμως και όπως ανακοίνωσε το ακροδεξιό κόμμα, Εθνικό Μέτωπο, η κυρία Κασσελάκη θα είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής στις τάξεις του. Η ίδια, προφανώς και διαφωνεί με τις θέσεις του εξαδέλφου της καθώς το κόμμα με το οποίο διεκδικεί την ψήφο, είναι σφόδρα αντίθετο στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, στους μετανάστες και φυσικά στην αριστερά.

Ενδιαφέρον θα έχει πάντως, αν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα την καλέσει στο γλέντι για τον γάμο του που θα κάνει το Καλοκαίρι στα Χανιά προτάσσοντας τους οικογενειακούς δεσμούς από τις όποιες ιδεολογικές διαφορές.

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...