Νέες φήμες για την υγεία του Πούτιν – FANTOMAS.GR

Αναθερμαίνεται η συζήτηση για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την ξαφνική αναβολή στην παρουσία του σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ερωταπαντήσεων με τη συμμετοχή των πολιτών. Ο Ρώσος πρόεδρος έχει απουσιάσει από το συγκεκριμένο πρόγραμμα μόνο δύο φορές από τότε που ανέλαβε την εξουσία το 2000.

Αναφορές από διάφορες πηγές θέλουν τον Πούτιν να πάσχει από διάφορα προβλήματα υγείας, ενώ τα συγκεκριμένα σενάρια έχει ενισχύσει η εξασθένηση που παρουσίαζε ο Ρώσος πρόεδρος σε πρόσφατες εμφανίσεις του, εν μέσω της ρωσικής εισβολής του στην Ουκρανία.

Και αυτή η τελευταία αιφνιδιαστική αναβολή τροφοδοτεί εκ νέου τις φήμες αυτές, που τον θέλουν να πάσχει από Πάρκινσον και καρκίνο ή ακόμη και άνοια σε αρχικό στάδιο.

Στο πλαίσιο του τηλεοπτικού προγράμματος, το οποιό πραγματοποιείται σχεδόν κάθε χρόνο, ο Πούτιν δέχεται ερωτήσεις από το ρωσικό κοινό.

Οι θεωρίες που αναπτύχθηκαν, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Ντμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος ενημέρωσε πως «το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, είναι δυο.

Η πρώτη σχετίζεται με τους φόβους των συμβούλων του Πούτιν στο Κρεμλίνο για σειρά από «εχθρικές» ερωτήσεις με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η άλλη αφορά τη συνεχή ανησυχία για την υγεία του 69χρονου προέδρου, καθώς εκφράζονται φόβοι για την ικανότητά του να παραμένει συνεχώς στην τηλεόραση για τρεις με τέσσερις ώρες.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Πούτιν έχουν συχνά αναλυθεί από τους παρατηρητές, επισημαίνοντας νέες ιδιορρυθμίες στη συμπεριφορά του, οι οποίες θα μπορούσαν να υποδηλώνουν κακή υγεία.

Το πρόγραμμα των ερωταπαντήσεων διεξάγονται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των προεδριών του Πούτιν από το 2001, με εξαίρεση το 2004 και το 2012. Μέσα στο τετράωρο, μπορούν να υποβληθούν εκατομμύρια ερωτήσεις και ο Πούτιν συχνά απαντά σε περίπου 70 με κάποιες λεπτομέρειες.

Πηγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *