«Να τον αποπέμψει ο Κ. Μητσοτάκης – Είναι αλαζόνας και καιροσκόπος» – FANTOMAS.GR

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Παναγιώτη Τσακλόγλου. 

Δικηγόροι κατά Π.Τσακλόγλου: «Να τον αποπέμψει ο Κ.Μητσοτάκης – Είναι αλαζόνας και καιροσκόπος»

Σύμφωνα με τους δικηγόρους ο Π. Τσακλόγου, προσπάθησε να «απαξιώσει το δικηγορικό σώμα, ο πρωθυπουργός οφείλει να τον αποπέμψει πάραυτα».

Η ανακοίνωση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

«Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επιχείρησε να απαξιώσει το δικηγορικό σώμα – Ο πρωθυπουργός οφείλει να τον αποπέμψει πάραυτα. Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε σήμερα (25/11), στην Αθήνα, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις απαράδεκτες δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με τις οποίες επιχείρησε να προσβάλει και απαξιώσει το δικηγορικό σώμα.

Ο αλαζών, καιροσκόπος και διανομέας αθλιοτήτων της εξουσίας υφυπουργός, με τη συμπεριφορά του αυτή προσβάλλει ευθέως το Κράτος Δικαίου, αναγκαίο και αναπόσπαστο τμήμα του οποίου αποτελούν οι δικηγόροι, ως συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης. Προσβάλλει και υποτιμά τη Δικαιοσύνη και τη διαδικασία απονομής της. Προσβάλλει όλους τους νέους επιστήμονες που έχουν αφιερώσει χρόνο και έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα. Ο πρωθυπουργός οφείλει να τον αποπέμψει πάραυτα». 

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...