Οι ΗΠΑ και η Δύση πιέζουν την Ουκρανία για Συνθηκολόγηση – FANTOMAS.GR

Ο Πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του, σύμφωνα με το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο NBC.

Η αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση, είναι ότι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι άρχισαν να συζητούν εν κρυπτώ με την ουκρανική Κυβέρνηση για το τι θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν οι πιθανές ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για τον τερματισμό του Πολέμου, σύμφωνα με σημερινό υψηλόβαθμο αξιωματούχο των ΗΠΑ και έναν πρώην ανώτερο αξιωματούχο των ΗΠΑ που γνωρίζουν για τις συγκεκριμένες συζητήσεις.

Οι συνομιλίες περιελάμβαναν πολύ γενικές περιγραφές για το τι μπορεί να χρειαστεί να εγκαταλείψει η Ουκρανία ώστε να καταλήξει σε συμφωνία, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Ορισμένες από τις συνομιλίες, τις οποίες αξιωματούχοι περιέγραψαν ως «εξαιρετικά λεπτές», πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια συνάντησης εκπροσώπων από περισσότερα από 50 έθνη που υποστηρίζουν την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των μελών του ΝΑΤΟ, γνωστής ως «Ομάδα Επαφής για την Άμυνα της Ουκρανίας».

Φαίνεται λοιπόν ότι η Δύση πιέζει την Ουκρανία για Συνθηκολόγηση και όχι για συνέχιση του Πολέμου. Εάν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, θα σημάνει και την άμεση αναστολή όλων των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, γεγονός που θα επιφέρει ένα ισχυρό χτύπημα σε «κύκλους» που εκτείνονται μέχρι και την Ελλάδα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ…

 

Πηγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *