Οι καταγγελίες των συνεργατών του Γιάννη Σγουρου για τα …παρατράγουδα στην εκλογική διαδικασία .

 

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, βρέθηκε σήμερα στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στο ΕΠΑΛ της περιοχής και το εκλογικό τμήμα 2178ο για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και ήρθε αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη, στο πακέτο των ψηφοδελτίων που του δόθηκε “απουσίαζε” η παράταξη Γιάννης Σγουρός ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, της οποίας είναι επικεφαλής.Το ίδιο έγινε και στο 2170ο εκλογικό τμήμα.

Αντιμετωπίζοντας το περιστατικό με όσο χιούμορ και ευγένεια μπορεί να επιστρατεύσει κάποιος μπροστά σε ένα γεγονός που θα μπορούσε να εκληφθεί ως τυχαίο, αν δεν βρισκόμασταν εν μέσω μιας κρίσιμης και καθοριστικής για το μέλλον της Περιφέρειας Αττικής εκλογικής διαδικασίας, ζήτησε τις απαραίτητες εξηγήσεις από τη δικαστική αντιπρόσωπο και την εφορευτική επιτροπή.

Ελπίζουμε τα περιστατικά να είναι μεμονωμένα, για να μην προκύψει θέμα στην ομαλή διεξαγωγή των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών.

Χθες σε γεύμα που παρέθεσε σε εθελοντές του συνδυασμού του  στην Βαρβάκειο αγορά έπιασε τον …μπαλτά δίνοντας ραντεβού τις επόμενες ημέρες για αναλυτικό σχολιασμό της στάσης όλων κατά την προεκλογική περίοδο .

ΕΔΩ 

IMG_0101

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ (OPEN)

ΕΔΩ

IMG_0101

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *