Ο Μπαλαουρας στόχευσε τον Τσιπρα – FANTOMAS.GR

 

Οι τελευταίες  ημέρες είναι οι πιο δύσκολες στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ , αφού ακόμα και μετά την συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής, η μαζική αποχώρηση εννέα βουλευτών είναι πρωτόγνωρη στην αρχή μιας κοινοβουλευτικής θητείας .

Ένα από τα πρόσωπα της Αριστεράς, πρώην βουλευτής ,ο Μάκης Μπαλαουρας φυσικά και δεν  το έκανε  μόνος του όταν στην ανοιχτή επιστολή που έστειλε, έβαλε εξ αρχής στο κάδρο τον Αλέξη Τσιπρα , λέγοντας,

«Αγαπητέ σύντροφε Αλέξη, δε μίλησες όταν ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν σε σύγχυση, σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα με συνέπεια ο χώρος μας ωσάν χαμαιτυπείο να εκχυδαΐζεται και εξαερώνεται.

Και μετά την ανάδειξη της ηγεσίας Κασσελάκη, όταν έκανε (και συνεχίζει) την προσωπική του ζωή φεϊγβολάν, που εσύ κρατούσες ως κόρη οφθαλμού την όποια εμπλοκή της συντρόφου σου (που υπήρξε και στέλεχος του κόμματος) ούτε καν όταν πανηγυρίζαμε στους δύο εκλογικές μας θριάμβους.

Δε μίλησες για να μπει φραγμός στο ύφος και ήθος του Στ. Κασσελάκη όταν με διάγγελμα (!) κάλεσε σε διχαστικό δημοψήφισμα για διαγραφές, ωσάν μεγαλομέτοχος προβληματικής επιχείρησης να διέτασσε ψηφοφορία για να θέσει εκτός  στελέχη και εργάτες ως υπονομευτές της εταιρίας…
Προφανώς, δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ότι μιλά σε μέλη και στελέχη κοινωνικούς αγωνιστές με ιστορία και ανιδιοτέλεια, συνώνυμα με την ύπαρξή και γιγάντωση του. Σε Κόμμα με αρχές, καταστατικό, θεσμικά όργανα.
Δε μίλησες όταν οι δημοσκοπήσεις έδειχναν (και δείχνουν) την κατρακύλα…»

Με το ίδιο ύφος Μπαλαουρα,  έρχονται και άλλες παρεμβάσεις ιστορικών στελεχών .

 

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...