Πέπλο μυστηρίου πάνω από την μοίρα της οικογένειας του Θάνου Ταχμιντζή

Ένα πέπλο μυστηρίου απλώνεται πάνω από την μοίρα της οικογένειας του Θάνου Ταχμιντζή. Του Έλληνα κροίσου του οποίου η τύχη αγνοείται εδώ και σχεδόν τρία χρόνια στο Λονδινο. Λίγα πράγματα είναι γνωστά για το πώς ο Ταχμιντζής κατάφερε να γίνει πλούσιος. Ολόκληρη η πορεία του υπήρξε ένα μεγάλο μυστήριο που ξετυλίχθηκε στις δαιδαλώδεις διαδρομές του real estate και των offshore εταιριών τις οποίες δημιούργησε ο ίδιος και μέσω αυτών κατάφερε να μεγαλουργήσει.
Πλέον αυτές οι εταιρίες, η μία πίσω από την άλλη, σβήνονται από τα μητρώα της Μεγάλης Βρετανίας, όπως και οι τραπεζικοί λογαριασμοί, οι οποίοι δεν κινήθηκαν για χρόνια.
Η παράξενη αυτή υπόθεση ήρθε στο φως μέσα από ρεπορτάζ της Daily Mail, δημοσιογράφος της οποίας μπήκε στην έπαυλη και φωτογράφησε την σημερινή κατάστασή της, η οποία υποδεικνύει πως ό,τι και να συνέβη ήταν ξαφνικό και απρόσμενο.
Το σπίτι βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Αγγλίας, στην περιοχή Κινγκ’ς Λάντλει του Χερτφορντσάιρ.
Εκεί ζούσε ο Θάνος Ταχμιντζής και η σύζυγός του, Σάρον, η οποία «έφυγε» από καρκίνο το 2004. Μαζί τους ήταν και τα τρία από τα πέντε παιδιά που είχε το ζευγάρι. Ξαφνικά χάθηκαν όλοι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *