Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί – FANTOMAS.GR

Στην αντεπίθεση περνάει ο Στέφανος Κασσελάκης λίγες ώρες πριν από την ομιλία της Ολγας Γεροβασίλη και με ανάρτησή του στο instagram επαναφέρει, όπως είπε και στην ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος τα περί υπονομευτών.

Στο μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες που ανέβασε γράφει χαρακτηριστικά ένα απόσπασμα από την ομιλία του.
« Ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς.
Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. Εκείνοι θα τον λένε «ουρανοκατέβατο», όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα.
Η κοινωνία με έφερε εμένα».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Υπενθυμίζεται πως στην ομιλία του την Πέμπτη στην έναρξη του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι οι υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα «κατέληξαν στα αζήτητα, να παρακαλούν το ΠΑΣΟΚ να τους πάρει, μήπως αποκτήσουν ξανά καριέρα. Μήπως στις επόμενες εκλογές ανταλλάξουν τις κλεμμένες τους έδρες με πράσινες έδρες».
Ο Στέφανος Κασσελάκης πρόσθεσε: «Ας το καταλάβουν όλοι καλά: στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς. Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. Εκείνοι θα τον λένε ”ουρανοκατέβατο”, όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...