Συγκαλεί τους πέντε πρώην Προέδρους του ΔΣΑ για τη λειτουργία των Ανεξαρτήτων Αρχών – FANTOMAS.GR

Ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός συγκαλεί τους πέντε εξέχοντες νομικούς πρώην Προέδρους του ΔΣΑ για τα θέματα λειτουργία των Ανεξαρτήτων Διοικητικών Αρχών.

ΔΣΑ: Βερβεσός και Αναστασόπουλος στον β΄ γύρο των εκλογών - GRTimes.gr

Κλήθηκαν να παρευρεθούν αύριο Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023 το μεσημέρι (14:00), στα γραφεία του ΔΣΑ οι πρώην πρόεδροι του πρώτου Επιστημονικού Συλλόγου της χώρας κ.κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, Βασίλης Αλεξανδρής, Φώτης Κουβέλης, Δημήτρης Παξινός και Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ειδικότερα, η πρόσκληση του κ. Βερβεσού προς τους πέντε «σοφούς» συναδέλφους του, που έχουν πολύχρονη ενασχόληση με τα δικηγορικά δρώμενα και διαθέτουν μεγάλη πείρα, αναφέρει:

«Με αφορμή εξελίξεις στη λειτουργία των Ανεξαρτήτων Διοικητικών Αρχών, θα ήθελα να σας καλέσω τη Δευτέρα 2.10.2023 και ώρα 14:00 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για να συζητήσουμε το θέμα και να διερευνήσουμε τις δυνατότητες μιας κοινής θεσμικής μας παρέμβασης στο μείζον αυτό ζήτημα για την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας μας».

Πηγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *