Συνεχίζει να προκαλεί ο πρόεδρος της Κροατίας – FANTOMAS.GR

Προκλητικές δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της Κροατίας, Ζόραν Μιλάνοβιτς, αναφερόμενος τις προφυλακίσεις για τα αιματηρά επεισόδια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλης Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μιλώντας για τους Κροάτες που έχουν προφυλακιστεί για τα επεισόδια και τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο πρόεδρος της Κροατίας είπε μεταξύ άλλων ότι οι ελληνικές Αρχές «τούς σκόρπισαν στις φυλακές για να τους χτυπήσουν και να τους βιάσουν»!

«Δεν τηρείται ο νόμος. Συμπεριφέρονται σε αυτούς τους ανθρώπους σαν αιχμαλώτους πολέμου. Αν ήμουν ο πρωθυπουργός, θα σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω. Δεν είναι απλό. Μοιάζει με τον νόμο του πολέμου. Τους συμπεριφέρονται σαν αιχμάλωτη μονάδα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μπορώ να αναφέρω τους λόγους, γιατί έγινε και γιατί συγκεκριμένα στην Ελλάδα και τι θα μπορούσε να πάρει η Ελλάδα από την UEFA και γιατί είναι σημαντικό γι’ αυτούς να μεταφέρουν την ευθύνη στους 100 Κροάτες. Πόσοι Έλληνες έχουν συλληφθεί;», συμπλήρωσε.

«Έχεις πέντε μέρες να βρεις τα παράσιτα από ένα γκρουπ ανθρώπων, και τους προφυλακίζεις όλους, τους σκορπάς σε όλη την Ελλάδα, ώστε να χτυπηθούν και να βιαστούν. Τέλεια, αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε.

«Δεν μπορείς να κρατάς φυλακισμένους 100 ανθρώπους για πέντε μέρες. Αυτές οι πέντε μέρες δίνουν τη δυνατότητα να βρεις τι έγινε και εξάλλου είναι άνθρωποι και οι πολίτες μας έχουν ανθρώπινα δικαιώματα Όμως οι Κροάτες οπαδοί αντιμετωπίζονται σαν παράσιτα στην Ελλάδα. Δεν έχει να κάνει με τη δημοκρατία και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Αν αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα, καλύτερα να μην την έχουμε», κατέληξε.

Πηγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *