Φλαβέιν Καρβάλιο μια ηρωίδα σερβιτόρα!

Η γυναίκα της φωτογραφίας είναι σερβιτόρα σε εστιατόριο του Ορλάντο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Λέγεται Φλαβέιν Καρβάλιο και είναι η Ηρωίδα των ημερών, όχι μόνο στην Αμερική, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τι έκανε λοιπόν αυτή η νεαρή γυναίκα;

Στη δουλειά της, πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι τις παραγγελίες των πελατών, όταν παρατήρησε πως ένα μικρό αγόρι δεν έτρωγε το φαγητό του.

Οι γονείς του, είχαν πάρει από μπροστά του το πιάτο κι εκείνη νομίζοντας πως κάτι έφταιγε με το φαγητό τους ρώτησε «Όλα καλά;»

“Ναι”, απάντησε ο πατέρας. Ο μικρός θα το πάρει τελικά στο σπίτι για να το φάει.

Η απάντηση παραξένεψε την κοπέλα, που ως μητέρα η ίδια, είπε αργότερα ότι δεν είναι φυσιολογικό για ένα μικρό παιδί να μην τρώει σε μέρη όπως η «Κυρία Πατάτα» που εργαζόταν

Πλησίασε τον μικρό, και πρόσεξε στον λαιμό και το πρόσωπό του γρατζουνιές και μώλωπες.

Αμέσως αντιλήφθηκε ότι συνέβαινε κάτι πολύ πιο σοβαρό. Πήρε λοιπόν ένα χαρτάκι στο οποίο έγραψε: «χρειάζεσαι βοήθεια;» και του το έδειξε πίσω από την πλάτη των γονιών του.

Το 11χρονο παιδί απλώς ένευσε.

Η αντίδραση της σερβιτόρας ήταν άμεση. Ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο μαγαζί και μετά από συνοπτικές διαδικασίες πέρασε χειροπέδες στο ζευγάρι. Όσα έγιναν γνωστά στη συνέχεια ήταν συνταρακτικά.

Αποκάλυψε ότι ο πατέρας στην πραγματικότητα ήταν πατριός του, που το βασάνιζε, αφήνοντάς το πολλές μέρες νηστικό με χειροπέδες ενώ η συχνά τιμωρία του ήταν να το δένει με ιμάντες από τους αστραγάλους και τον λαιμό και να τον κρεμάει ανάποδα από μία πόρτα του σπιτιού Η μητέρα του παιδιού τα γνώριζε όλα αυτά αλλά δεν αντιδρούσε.

Συνέλαβαν και τους δύο “γονείς”.

Η Φλαβέιν είναι ηρωίδα γιατί νοιάστηκε και αντέδρασε, τόσο απλά.

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *